Lugg eller inte...

Jag har funderat läänge nu på om jag ska klippa lugg. Tycker det är jätte fint och tror att jag kan passa i det. Men jag klippte lugg för länge sen, när jag var  typ 9 eller 10 år gammal, och blev glad den fösta dagen, och sen tyckte jag det var fult. Men jag tror jag kan passa i det, kanske.


Ungefär sån här lugg skulle jag helst vilja ha.


En "försiktig" snedlugg ska jag kanske prova att klippa först. För den kan man lätt gömma, men jag hittade ingen bild på det, tyvärr.


Den här Lady Gaga frisyren är bara såå fin. Men den är jätte stylad och hela det men man kan ju andå klippa sig i något åt det här hållet. Kanke.

Vad för lugg skulle ni helst vilja ha?

Alla bilder från google.

Kommentarer
Postat av: Linn-lay

Hoppas du får en fin fin kväll i kväll :D

2010-05-04 @ 21:45:10
URL: http://linnlay.blogg.se/
Postat av: Carolinee

Prova att "vika" håret i pannan så det blir en lugg och stå ooch kolla på det ett tag! :D Om du vill kan du köpa en löslugg. Har sett sånna på Glitter. :) Älskar eran blogg btw! <3<3<3

2010-05-04 @ 21:48:31
Postat av: Lindah Marie

Hej bästa bloggen! Söta lugg-frisyrer!Jag har startat ny tävling, vinn massor med kläder mm! Kika in på bloggen och se hur lätt det är att vinna! :)Puzz

2010-05-04 @ 23:59:14
URL: http://lindahmarie.blogg.se/
Postat av: Jag

Hej! Jag har nyss startat en lite annorlunda stilblogg. Kika gärna in om du har vägarna förbi.OCH - Åh va jag gillar din banner!

2010-05-05 @ 10:36:56
URL: http://snostilen.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0