Läsar fråga!

hej jag älskar eran blogg men skulle ni kunna skriva lite om riskerna att ta piercing, och vilka piercingar som e extra hett nu till sommaren och i vilken butik man skulle kunna köpa billiga piercingar.

Svar:
Ja visst! Jag är inte världens expert på piercingar och sånt men jag försöker.

Navelpiercing: det jag vet med navelpiercing är att hålet kan förstöras om/när man blir gravid. För när magen växer, växer även hålet. Väldigt populärt med navelpiercing!!


Tungpiercing: Tungpiercing kan vara otroligt farligt. Man kan få allvarliga infektioner, man kan få reaktion så tungan sväller. Så ni som är bla nikel alergiska ska absolut inte ta hål i tungan. Tungpiercing är populärt, men det minskar.


Ögonbrynspiercing: Ögonbrynspiercing är ett otroligt smart sätt att främhäva ögonen. Det är ett av de piercingar som blir minst infekterade men man måste ändå noga sköta om det. Nack delen med ögonbrynspiercing är att den kan fastna i moppehjälmen.Nu till den som frågade så vet jag ju dock inte vilken piercing du var intresserad av, men jag hoppas det hjälpte lite gran! för er som tar piercingar måste vara väldigt noga med att tvätta det så att det inte blir infekterat. för det är inte särskillt roligt.
 

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Om du inte sköter tungpiercingen så är det farligt, har själv piercing och det är inga speciella risker förutom att du kan skada tänderna

2011-03-27 @ 20:12:28
URL: http://isabellealberti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0